18.02.2018 г., 19:00 ч.

Бял квадрат на бял фон 

  Поезия » Друга
917 4 5

 

Оставам сам при своята разходка
и ме обгръща на мъглата булото.
Душата на нощта е черна котка
по лунния маршрут на сомнамбулите.

 

Рисувам дом от бяло и студено
за скитащия вятър сред гробовете.
До раждане на новата вселена
говоря си със сенките на совите.

 

Понякога и да мълча умея.
Рисувам сън за спящата красавица.
Обичам си мълчанията с нея,
когато се събудя от наздравици.

© Ради Стефанов Р Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??