26.07.2007 г., 9:56 ч.

Бяла магия 

  Поезия
1804 0 35




                                      В гърдите ми огън гори.
                                      Слагам котлето да ври.
                                      Кръвта  в мене бушува,
                                      душата не пита, лудува.
                                      Правя магия за обич - бяла,
                                      с жарава от изгрева сбрала.
                                      От очите ти взимам тъгата,
                                      с нея лекувам душата.
                                      Детелини за щастие сбирам,
                                      от радостта, че те имам.
                                      Заклинание шепна: "Обичам те,
                                      на тебе, любов, обричам се".
                                      Оставам вратата отворена.
                                      Обичам. Магията е сторена.

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??