17.12.2009 г., 11:56 ч.

Бъди ми 

  Поезия » Любовна
698 0 2

И когато събарям стени.

И когато ме спъват и падам.

Когато без теб съм, недей ме кори,

тогава сама съм и страдам.

 

Когато се сипе дъждът.

Когато нощта самотна се ражда.

Тогава ми спира дъхът,

победен от любовната жажда.

 

Бъди ми нощта и завеса

нека черна падне пред нас,

да ни скрие от чужда намеса,

да ни пази от хорския глас.

 

Защото самотна без тебе ще стана,

защото сърцето не ще издържи -

и до болка влюбена с теб ще остана,

до болка погубена от чужди лъжи.

© Стефани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти много!
  • "И когато събарям стени.
    И когато ме спъват и падам.
    Когато без теб съм, недей ме кори,
    тогава сама съм и страдам"
    Много е хубав стиха ти!
    Поздравления!
Предложения
: ??:??