20.02.2018 г., 8:34 ч.  

Българска комедия 

  Поезия » Пародии
1008 2 3

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

 

Като нямаме варианти -
отрицателния вот, 
все през четири години
ни ебават цял живот.

 

Аз отивам да се уча,
в часовете си не влизам,
но събличам се във офиса
и с диплома излизам.

 

Лятото съм на морето
и един ме изнасили,
пък полицията каза 
да не ходя по бикини.

 

Пращам дъщеря си за 
цигари, тая мига,
става бавно и я пита
“С бандерол ли да са, мила?”

 

Имигрирам аз на запад
и се хваля със байряк,
но хора ме познаха със
Азис и Слънчев бряг.

 

Връщам се един ден,
те ми пратили призовка -
не съм платила данък,
сега Бойко няма лодка...

 

Гледам новините -
чества се смъртта на Левски.
Следваща история:
“Стотици на протести”

 

Като нямаме варианти - 
отрицателния вот.
На всеки четири години
измира бавно цял народ.

© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??