28.06.2012 г., 21:12 ч.

C`est la vie 

  Поезия » Философска
738 0 8

C` est la vie, 

с` est la vie...

  няма болка,

    няма сълзи,

      просто факт,

         само констатация и...

Мрак!


Пада завесата

         с поредния антракт...


и сме живи,

дишаме дори...

няма полети,

няма "бъди",

няма мечти...

        само c` est la vie!

Пак!


© Таня Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??