C` est la vie,
с` est la vie...
няма болка,
няма сълзи,
просто факт,
само констатация и...
Мрак!
Пада завесата
с поредния антракт...
и сме живи,
дишаме дори...
няма полети,
няма "бъди",
няма мечти...
само c` est la vie!
Пак!
© Таня Иванова All rights reserved.