29.11.2016 г., 11:22 ч.

*** 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
296 1 2

 

Днес казвал ли съм ти, че те обичам?
Че изпълваш сърцето ми с радост.
Че си моето утринно слънце засмяно.
Че зареждаш деня ми с надежда.
Че отнемаш тъгата, която в клещи ме хваща.
Че със теб животът по-добър ми изглежда.
Че те чувствам

сякаш оазис ти си в Сахара, 

сякаш пристан спасителен

ти си при буря,

сякаш съпътник ти си,

вървящ до слепец...

Обичам те!

© Живодар Душков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря!
  • "Днес казвал ли съм ти, че те обичам?"...
    Колко често забравяме да изричаме тези думи! А е толкова важно непрекъснато да ги казваме на хората, които обичаме. Най-искрени поздравления, Дарко!
Предложения
: ??:??