15.06.2007 г., 22:07 ч.

:(:(:( 

  Поезия
479 0 0
Тогава бях на 13години. На моя път
застана ти. Ах, как жестоко се излъгах в
кафевите ти хубави очи.
Те ме гледаха толкова сърдечно.
Дали ме обичаш, не зная, аз съм
любопитна за това, исках много
от теб и си признавам, че едно
приятелство не ме огря.
Лъчезарният ти поглед бе моята
първа глътка топлина.
Обичам те! Помни това!
Боря се за мъничко любов,
излъчваща се от твоята душа,
чуй моят глас сега!
Ангел мой, къде си?
Моля те, ела при мен,
топлината твоя дай ми,
един миг заедно поне да изживеем!!! :(:(:(

© Мария Момчилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??