10.03.2020 г., 17:23 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
541 2 2

преминах
през всички
континенти
държави
мегаполиси
и градове
през села
планини
пещери без изход
и необятни пустини
прекосих всички
океани
и морета
реки и
блата
преброих
звездите
безброй
и намерих теб
и ти реши
да си играем
на гоненица
пак.

© Ибрахим Тарал Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??