25.09.2009 г., 23:46 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
566 0 6

 

 

 

                                                                   Там, вътре в нас,

                                                                   онези неща -

                                                                   скрито усмихнати,

                                                                   пазят простора за

                                                                   вяра,

                                                                   надежда, любов.

                                                                   Огромната дупка в гърдите

                                                                   прозира

                                                                   кръста, обречен на

                                                                   вярност.

                                                                   Изгонени, разпилени по пътя,

                                                                   световете сбират разпятия.

                                                                   Прелели,

                                                                   реките прииждат в несвяст. 

                                                                    

                                                                  

                                                                              

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??