1.08.2008 г., 9:30 ч.

Царят е гол 

  Поезия » Друга
721 0 8

В двореца той седи, горд и велик,

обграден от лакеи и ,,приятели'' мили.

И общуват на своя си, странен език,

неизменно уверени в своите сили.

 

От позициите горни чертаят деня,

определят те бъдеще, време и роли.

Само шутът наивен каза на света:

Царят е гол, и те всички са голи.

 

 

 

© Светлин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??