В двореца той седи, горд и велик,
обграден от лакеи и ,,приятели'' мили.
И общуват на своя си, странен език,
неизменно уверени в своите сили.
От позициите горни чертаят деня,
определят те бъдеще, време и роли.
Само шутът наивен каза на света:
Царят е гол, и те всички са голи.
© Светлин All rights reserved.