19.11.2009 г., 14:20 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
420 0 2

На рими не робувам,

оставих ги в ъгъла

на тихата стая

от призрачен дим.

 

Сама ще царувам

далече от пъкъла,

в шумни пространства

сред свят обозрим.

 

Свободна ще плувам

във морска забрава

и чиста природа

на блян достижим.

 

Далечна ще чувам

хорската врява,

а римите -

              ще ги оставя

на бледия дим!

© Николета Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??