26.04.2009 г., 8:07 ч.

Цел 

  Поезия
666 0 2

Той

е някак

винаги

поел насам

чертае

с крачките

си йероглифи

мълчи

за да говорят

говори ли

се сбъдват притчи

повлича

в устрема си

възгласа

на тишината

дълбае мостове

в небето

без пътища

без помен

и от изток

по пътя си

настъпил

артефакти

той има цел

и белите му косми

броят неволи

той има цел

и средства в изобилие

да няма болка

в каменното

на тълпата

 

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??