7.05.2024 г., 8:44 ч.  

Чайки 

  Поезия
484 6 7

Колко чайки ли избихме...?
С прашки... Мятаме злини. 
Този грях не им простихме.
Те докосват висини. 


С кепчета ловим мечтите. 
Мерим... с тежкия аршин.  
Няма място до звездите...  

 

То е само за Един! 

© Виолета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??