10.09.2007 г., 10:42 ч.

Част от твоя измислен свят 

  Поезия
536 0 0
        Част от твоя измислен свят

Тихо е, когато съм сама,
не отричам - плаши ме това.
В тъмнина потънала сега,
чакам следващия ден, да донесеш ми светлина.

Около мен четири стени -
твърди и студени,
като твоето сърце
и аз затворена съм тайно там,
далеч от всички погледи,
далеч от всички думи.

Тихо, тайнствено аз в сърцето ти съществувам,
но съм там като мечта,
а в реалността аз съм сама
и чакам тебе, любовта.

© Вероника Шефченко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??