9.08.2007 г., 11:59 ч.

Черната врана ( За Буквите наши!) 

  Поезия
631 0 7


***
Все се канех
да те поканя...
На риба и вино.

Не се наканих.

Черната врана
довя самотата,
Мишел.

© Симеон Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??