Aug 9, 2007, 11:59 AM

Черната врана ( За Буквите наши!) 

  Poetry
633 0 7


***
Все се канех
да те поканя...
На риба и вино.

Не се наканих.

Черната врана
довя самотата,
Мишел.

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??