15.11.2016 г., 18:04 ч.

В рамката... 

  Поезия » Друга
305 0 3

*   *   *

 

Избрах му черно-бяла рамка,

живота нарисувах с цветен туш.

И дорисувам всеки ден по малко

живота чужд, живота чужд...

 

 

С благодарност към Владимир Виденов!

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??