25.03.2007 г., 11:45 ч.

Честит ден  

  Поезия
878 0 15

Благословен, прекрасен ден,

лекота и радост е в душата,

а погледа остава преклонен,

голямо чудо идва на земята.

 

От небе се чула блага вест

вест за Божи син, спасение.

Една избрана е за тази чест,

ще е честита без съмнение...

 

Една свещ пред лика и днес

нека грее, да склоним глава,

и нека с нея са честити тез

един живот дарили на света.

 

(а)

© Анета Саманлиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??