4.02.2012 г., 15:35 ч.

Човек 

  Поезия
388 0 3

Не знаеш кой,

не знаеш как,

нито кога,

но идва миг,

но идва зов

и става пролет

пустошта.

И става песен

тишината.

Изправяш се

порастнал,

греещ в чудни

и уханни цветове,

поел напред.

Изправяш се

човек...

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??