21.12.2018 г., 0:56 ч.  

Човек 

  Поезия » Гражданска
844 2 1

И след толкоз векове, 
сред тълпата от човеци,

още дивото зове,
и се срещат Еци с Еци.

 

Егоизмът е на мода,
силата го спонсорира,
животинската природа,
е която доминира.

 

Битието се развива,
но душата изостава,
и започва да убива,
всичко дето различава.

 

На съблазните отдаден,
трудно е да си разумен,
към подобните си хладен,
за духовното изгубен.

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Здравей много ми хареса текста на песента може ли да запиша песен с този текст да си купя текста от теб
Предложения
: ??:??