Добротата е приказен чуден храм
В който тихо и трепетно по терлици
Може да влезем като посетители
И моля не без билети
Всеки плаща своята лепта дори да не иска
За да има кой да почисти восъка
Когато по празници си запалим свещите
И си тръгнем през двора пречистени
Не всеки е чувал за този храм
И пътят към него се губи понякога
Намират го като че ли случайни туристи
Тръгнали все пак на някъде
© Дух на лютеницата Всички права запазени
Светли празници!