6.07.2010 г., 16:33 ч.

Чупя крилете си, влюбвам се в дяволи... 

  Поезия » Друга
2494 4 28

 

Чупя крилете си, влюбвам се в дяволи...

 

 

 

Чупя крилете си, влюбвам се в дяволи,
техните спомени в мен се разгръщат.
Мисли любовни – заплетени плевели,
аз ги изтръгвам, но те все се връщат.

Чупя крилете си, влюбвам се в дяволи,
после заспивам с рогати фантазии.
Черните нощи в катран са удавили
моите сънища – белите фрезии...

Чупя крилете си, влюбвам се в дяволи
и непринудено падам им в плен.
Те пък, за нрава си остър забравили,
чупят рогата си, влюбват се в мен.

 

© Десислава Ценова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??