29.11.2008 г., 21:58 ч.

Чувство 

  Поезия » Друга
483 0 0

Изгря.
И изгоря.
Взриви.
Изпепели.
Разпръсна.
И събра.
Роди се.
И умря.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??