Nov 29, 2008, 9:58 PM

Чувство 

  Poetry » Other
486 0 0

Изгря.
И изгоря.
Взриви.
Изпепели.
Разпръсна.
И събра.
Роди се.
И умря.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??