21.06.2009 г., 13:14 ч.

Циганска песен привечер 

  Поезия » Любовна
1122 0 20

Със сърцето си бия като кремък хартията.

Вяра от съмненията изсичам.

Колко е малко в шишето ракията...

Луд съм по тебе! В тебе се вричам!

 

Аз съм копривата по твоята граница!

Аз със поглед огъвам и облаци!

Диво обичам те, Приказна страннице!

Чужди очи - ще ме запомнят!

 

Вятъра слушай! Пълен е с лято!

Текат по тревата отразени звезди.

Зрънце късмет си! Ти си ми Святото!

Душата ми грабна с поляна - очи!

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??