Със сърцето си бия като кремък хартията.
Вяра от съмненията изсичам.
Колко е малко в шишето ракията...
Луд съм по тебе! В тебе се вричам!
Аз съм копривата по твоята граница!
Аз със поглед огъвам и облаци!
Диво обичам те, Приказна страннице!
Чужди очи - ще ме запомнят!
Вятъра слушай! Пълен е с лято!
Текат по тревата отразени звезди.
Зрънце късмет си! Ти си ми Святото!
Душата ми грабна с поляна - очи!
© Красимир Дяков All rights reserved.