23.02.2018 г., 23:11 ч.

Цитат 

  Поезия » Философска, Свободен стих, Друга
513 2 4

Изпускаме щастието

измежду пръстите на ръката си,

защото си мислим,

че и без да я стискаме здраво

то ще си остане наше...

Но не остава..

 

11.06.2016

© buchittaa Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??