Feb 23, 2018, 11:11 PM

Цитат 

  Poetry » Phylosophy, Free verse, Other
592 2 4

Изпускаме щастието

измежду пръстите на ръката си,

защото си мислим,

че и без да я стискаме здраво

то ще си остане наше...

Но не остава..

 

11.06.2016

© buchittaa All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??