5.11.2011 г., 18:03 ч.

Cold case * 

  Поезия » Любовна
1154 0 5


Щом настъпи есен,
някак по учебник
       обвивам се във своята кора
и нарочно хората отпращам.
Оставам гола и сама.
Студена.
Като по учебник.
И сама.

И щом настъпи зима,
не газú снега -
до мен пътеки няма,
превръща ги във лед нощта.
Като по учебник.
Обичам да съм скрита.
И сама.


© Полина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??