На Силвия Илиева (Plevel) вдъхновено от прозата "Цветето, което цъфтеше само нощем" с пожелание за много творчески успехи.
Тя цъфтеше само нощем
в своя свят - така красива.
А той бленуваше за още.
За него нежна самодива.
И бе готов на път да тръгне
с буйно конче - Алтафина.
За нея всичко да обърне.
Само тя да е щастлива.
Но съдба ги чака тежка.
Боже, дай им само сила,
че обич как ще бъде грешна
щом в душа се е родила.
© Виолета Всички права запазени