23.11.2008 г., 23:03 ч.

* * * 

  Поезия
461 0 0

Понякога съм толкова сама и разбита

Чувствам се така сякаш умирам

И тогава ти се появяваш в съзнанието ми

Гласа ти чувам и засиявам

От мрак спасяваш ме ти

 

И разбирам че без теб не мога

Ти ми връщаш моя огън

Всеки ден и всеки час

До мен ще си

И до края до мен ще стоиш

 

Понякога ме е страх и от плач треперя

Потъвам  цялата в мрак и не мога път да намеря

Тогава ти се появяваш с нужната ми светлина

Отново всичко засиява и тръгвам пак

Но не сама

 

 

 

© Ивичка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??