Nov 23, 2008, 11:03 PM

* * * 

  Poetry
508 0 0

Понякога съм толкова сама и разбита

Чувствам се така сякаш умирам

И тогава ти се появяваш в съзнанието ми

Гласа ти чувам и засиявам

От мрак спасяваш ме ти

 

И разбирам че без теб не мога

Ти ми връщаш моя огън

Всеки ден и всеки час

До мен ще си

И до края до мен ще стоиш

 

Понякога ме е страх и от плач треперя

Потъвам  цялата в мрак и не мога път да намеря

Тогава ти се появяваш с нужната ми светлина

Отново всичко засиява и тръгвам пак

Но не сама

 

 

 

© Ивичка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??