16.02.2019 г., 16:41 ч.

  Поезия » Любовна
435 0 0

Мислиш ме за неучетива,
щом думички ти редя на ред,
мислиш ме за груба, щом
те удрям с остър куплет.

Не, недей ме ласкай
знам,студена съм като лед,
но подпаля ли навред студът
ще си отиде заедно с теб.

Искаш да ме склониш, нрава
да ми разориш, ала вече изгуби
тая война, влюби се в моята тъмнина,
заживя задружно с дявола под ръка.

 

© Т. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??