Feb 16, 2019, 4:41 PM

  Poetry » Love
437 0 0

Мислиш ме за неучетива,
щом думички ти редя на ред,
мислиш ме за груба, щом
те удрям с остър куплет.

Не, недей ме ласкай
знам,студена съм като лед,
но подпаля ли навред студът
ще си отиде заедно с теб.

Искаш да ме склониш, нрава
да ми разориш, ала вече изгуби
тая война, влюби се в моята тъмнина,
заживя задружно с дявола под ръка.

 

© Т. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??