31.01.2010 г., 10:01 ч.  

* * * 

  Поезия » Любовна
464 2 7

 

Не искам във момент на умиление
на вечна обич да ми се обричаш,
а в мигове на тежки изпитания
от нея всеки път да се отричаш.

Не искам във любовно опиянение
да потопиш в душата си забрава,
а в сблъсък на дълбоко стълкновение
вратата между нас да се затваря.

Аз искам, аз желая, аз копнея
в любов безкрайна ний да се обгърнем.

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??