8.01.2010 г., 18:35 ч.

Да се помолим 

  Поезия » Друга
687 0 16

Да се помолим за дъга в сърцата,

за младост в изтерзаните души,

за милост там, където на Земята

деца живеят в глад и руини...

 

Да се помолим за гореща вяра,

дълбоко в нас да има светлина,

да осъзнаем думата „приятел”

и да протягаме с любов ръка...

 

Да се помолим в идните години

Бог хилядите грешки да прости,

зелената природа да е жива

и издълбоко да ни освежи.

 

Да се помолим да останем будни

и всеки миг да бъде благодат!

Да се помолим в името Господне

за по-спокоен и надежден свят!

 

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??