7.06.2007 г., 9:07 ч.

Децата се завръщат 

  Поезия
926 0 4
Децата се завръщат,
но за малко!
Децата са големи
и САМИ!
А аз не мога нищо
да им кажа.
Целувам само
техните очи.
Докато спят.
Че вече не разбират.
Сърце на майка как тупти.
И се боят
да се прегръщат, да обичат.
Защото този свят изисква да боли.

Децата се завръщат
и си тръгват.
А аз се моля през сълзи
щастливи да са,
да пребъдат
в красотата на безсмъртните
МЕЧТИ!

© Жана Лисичкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??