14.06.2008 г., 16:50 ч.

Декемврийска Елегия 

  Поезия » Пейзажна
823 0 1
Декемврийска Елегия

Притихнал небосвод.
Угаснъл огън.
Недоизживян сън.

Насред безкрайното поле
си сам със свойта най-голяма мъка.

Стогодишен дъб напомня
за добре забравени скърби.

Студенината обгръща сърцето
и сякаш не ти остава нищо друго,
освен да се предадеш
на безнадежно тихата есенна нощ.

© Ивелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нарисувала си красива картина в тъжен стих!
    Много ми хареса!
    Поздрави, Елена!
Предложения
: ??:??