Купих си няколко цветни балона.
Сложих си в раница сини мечти.
Тръгвам посоките морски да гоня.
Нося си лятото. И ми личи:)
Там, на брега при златистите дюни
свят ще си скърпя пенливо-солен.
Чакам да дойде любимият юли
пясъчно-слънчев. Почти като мен:)
Имам си звездна палатка , в която
даже Луната понякога спи.
Толкова огън гори ми в душата
че ще ми стигне за хиляди дни.
Изгревът топъл ще бъде аларма.
С бриза кафенцето ще си делим.
Зная, морето е моята карма,
влюбена в него съм - в погледа син.
Без телефон, и без грим, и без снимки,
само с безгрижен, приятелски смях.
Сложих в очите си две песъчинки -
много красиво се вижда през тях.
А за какво ми са цветни балони?
За да е празнично винаги в мен.
За да не скитат мечтите бездомни
в този работен и делничен ден:(
© Деа Всички права запазени