14.01.2007 г., 5:50 ч.

ден 

  Поезия
451 0 2

И днес цветовете галеха очите ми,
а звуците милваха ушите ми.
Всеки допир на ръцете
пареха под пръстите ми вехти.

Аз усмихвах се припряно,
непринудено, желано.
Гледах се и в огледало,
замислено и замечтано.

Времето и днес не ме ощети
и в мой интерес - подари ми красота,
въпреки прошарената ми коса.
Дълбоко в моите очи
плуват кораби на разбити мечти.

© Маргарита Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??