16.08.2008 г., 11:25 ч.

Ден след ден 

  Поезия » Друга
539 0 1
Ден след ден се събуждам с мисълта за теб,
нежният поглед на слънчеви лъчи ми напомня твоя поглед.
Полъхът на вятъра в лицето ми е като нежните ти ръце,
когато ме докосваш.
Гласът ти е като песен на птици,
все така красив и спокоен.
Твоята вяра в мен ми дава сили да продължавам напред...
 Но твоята любов е като буря в топъл летен ден,
 която пронизва със студен полъх лъчите на слънцето
 и отнема топлината в сърцето ми.
 Шумът от бурният вятър отнема
 гласа ти и песента на птиците.
 Буря, която отнема красотата на любовта
 и превръща всичко в МРАЧНА и ТЪМНА бездна.
И настъпва нощта, и пак си спомням за теб 
 и утринта, в която пак ще видя лъчите на слънцето и твоите очи,
 НО предпочитам да остана завинаги със затворени очи,
 отколкото да се събудя с този студ тъмна тъга от теб - 
        ЕДНА БЕЗМИЛОСТНА ЖЕНА.

© Питър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??