Аз чувам воя им протяжен и неистов -
препълни се с чакали този свят,
озъбени муцуни на Мефисто,
дошли да сеят хищния си глад.
Днес с образи на преродени Юди,
те душат - търсят скрития Христос.
Нормалните маскират се на луди,
но оцеляването им остава под въпрос.
Прииждат пак за кръвния си данък,
гримирали се с маски на Любов.
Пренасят кокали към луциферов замък
и ги складират в сатанински ров.
...И в тези времена, съвсем последни,
небето спуска пак ковчег на Ной,
заради шепа праведници звездни -
да оцелеят в мътния порой...
© Младен Мисана Всички права запазени