8.12.2007 г., 0:13 ч.

Дете... 

  Поезия » Любовна
590 0 1

Дете на вятъра,

в снега стъпваш боса,

нима студа ти не чувстваш?

Дете на слънцето,

с голи ръце грабиш от огъня,

нима горещина ти не усещаш?

Дете на залеза,

раздялата гледаш без болка в очите,

нима ти никога не си обичала?
Дете на самотата,

в живота си крачиш сама,

нима някой теб е отхвърлил?
Ах, дете на любовта,

просто някой разбил е сърцето...

© Илияна Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??