8.04.2011 г., 22:36 ч.

Детската усмивка 

  Поезия » Друга
7262 2 24

 

Усмивката деня ми украсява,
обагря го със топли цветове,
в очите на децата
заживява,
във техните вълшебни светове...

 

И вярвам, нещо ново ще се случи,

звездите детски сгряват моя ден.

От тях таз ценна истина научих -

с усмивката човек е възроден.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??