9.03.2014 г., 16:06 ч.

...... 

  Поезия » Друга
470 0 0

В часове на безумие

пламъци адски изгарят покоя

на слънце, залязващо в мен

и се спуска нощта със воя

на вълци, във бяс устремени.

От вика на тишината безкръвна

се ражда денят полужив;

минали сенки на хора изплуват

в зората на моята скръб,

за да напомнят: светът е лъжлив -

зад усмивка лъчезарна

се крие друга - коварна.

© Ирена Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??