Сама със себе си говоря..
безумен, странен диалог!
Разбори денонощни правя,
но мисълта съвсем не е пророк.
Опитвам се да търся, да открия..
Съзирам само в тая бъркотия
една безкрайна, сива - ПРАЗНОТА!
И ако можех простичко със гума да изтрия
една така продажна суета!
© Eva Filth Всички права запазени