22.02.2011 г., 20:00 ч.

Дилема 

  Поезия » Любовна
486 0 1

Д И Л Е М А

 

Безкрайно откровена с тебе бях

във всеки миг, откакто те познавам.

Дали с това те отегчих

или пък себе си аз заблуждавам?

 

Хей, Слънчице, какво направи с мен –

омая ме, а после се изплаши?!?!

Бленувам аз за теб и нощ, и ден!

Все още пазя спомените наши....

 

Дали и двамата да не престанем

да ровим и подклаждаме жарта,

защото огънят ще ни запали,

а страх ни е от болка след това?

 

Или не трябва да се потопим изцяло

в магическите пламнали искри?

Така ще разберем, че не случайно,

а трябвало е да се срещнем аз  и ти!

© Светла Чакърова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??