16.06.2022 г., 12:11 ч.

Днешни времена 

  Поезия » Друга
321 1 0

Какъв страх обзе целия свят,

принудени хора напускат дома си, все едно е непознат.

Що за ужас? Една след друга лоши новини.

Хора, най-невинни, стават жертви на ужасни вируси и несправедливи войни.

Върнете живота...върнете го като преди.

И нека вече няма бедни, молещи се за две трохи!

Да живее всеки най-щастливо, без значение от кой народ.

Да живее всеки... свободно да живее...да не бъде никой роб.

Да няма вече бедни и богати,

да няма завист и кавги.

А всички нека бъдат здрави,

да няма хора без мечти.

Да няма вече живеещи на улицата,

да няма животинчета без дом.

Да може всеки да види света с красотата му...истинската!

и всеки с усмивка да крачи, а никой вече плачешком.

Що за времена? Мнозинството вече има всичко материално.

И някак си забравихме богатството... богатството, което е морално!

 

 

 

 

 

 

 

© Кристън Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??